Tuoteresurssit ja -tuki

Fibox bluEV

Täältä löydät tuote-esitteet, käyttö- ja asennusohjeet ja paljon muuta.

Ota yhteyttä

KÄYTTÖOHJEET JA TARVITTAVAT AJURIT

manuaali

Fibox bluEV manuaali

Kieli
Suomi

Asennus- ja käyttöönotto-ohjeet helposti aina saatavillasi netissä.

Siirry manuaaliin tästä.

download-icon

USB-C Driver

Tarvitset tämän USB-C ajurin Fibox bluEV:n käyttöönottoa varten. Muistathan ladata sen tietokoneellesi ennen latausasetusten tekemistä.

Lataa tästä.

ASENNUKSESTA KÄYTTÖÖNOTTOON

Asennus

Fibox bluEV -latauslaitteen asennus on nopeaa ja helppoa, sillä laitteen sisällä on runsaasti tilaa kaapeloinnille. Laitteita voi ketjuttaa tarvittaessa, ja kaapelit voi asentaa joko alakautta tai takaa, mikä helpottaa asennusprosessia entisestään ja säästää kustannuksia. Latauslaitteen voi asentaa joko seinälle tai jalustaan, mikä antaa käyttäjälle mahdollisuuden valita itselleen sopivimman vaihtoehdon.

installation bluev

Käyttöönotto

Fibox bluEV -latauslaitteiden käyttöönotto käy käden käänteessä online-käyttöönottotyökalun avulla. Työkalussa määritetään syöttösulakkeen koko ja useamman laitteen asennuksessa koko laiteketju käyttöönotetaan yhden laitteen kautta, mikä säästää aikaa.

configuration

KATALOGIT JA ESITTEET

Fibox bluEV cover

Fibox bluEV esite

Kieli
Suomi

Lyhyt esite kertoo tuotteesta tärkeimmät asiat yhdellä silmäyksellä.

Lataa bluEV-esite

Fibox bluEV -latauslaitteen katalogin kansikuva

Fibox bluEV katalogi

Kieli
Suomi

Katalogista saat kaikki tarvittavat tiedot helpossa paketissa.

Lataa bluEV-katalogi

Ota yhteyttä myyntiin

Teemme yhteistyötä sähköautojen latausalan asiantuntijoiden kanssa, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla lataustarpeissasi. Ota yhteyttä kumppaneihimme tänään ja anna heidän auttaa sinua löytämään paras ratkaisu tarpeisiisi.

Etsi myyjä

Tuotesivu

Etsitkö lisää tietoa tuotteesta ja asennuskohteista? Kurkaa Fibox bluEV:n tuotesivulta lisää.

Tuotesivu

bluEV_DSC06477